fbpx

Chiptuning voor alle dieselmotoren

Chiptuning zorgt voor een stijging van vermogen en vermindering van verbruik van uw dieselmotor.

Via chiptuning optimaliseren wij de software van het motor stuurapparaat. Hierbij beoordelen wij de turbodruk, hoeveelheid brandstof, pedaalvulling, inspuitduur, roetbegrenzing en koppelbegrenzing en passen deze waar nodig aan. Dit doen wij bij u op locatie, wel zo gemakkelijk!

MEER VERMOGEN, MINDER BRANDSTOFVERBRUIK

 

Het maakt niet uit voor welke branche; landbouw, industrie, marine of bosbouw: een dieselmotor moet vaak onder extreme omstandigheden aan hoge eisen voldoen. Om maximale prestaties van uw dieselmotor te waarborgen is het belangrijk om deze krachtbron goed te onderhouden.

 

Wij verzorgen het volledige onderhoud van uw dieselmotoren. Daarbij kunt u denken aan brandstofsystemen, smering, elektrische systemen, onderdelen en diagnose. Indien nodig voeren we eerst een complete of deelrevisie uit.

Stijging van vermogen

Vermindering van verbruik

Geef uw motor een boost met chiptuning. Meer vermogen, minder brandstofverbruik.

UW TEVREDENHEID
STAAT OP 1

 

Voor het tunen van uw auto komen wij bij u op locatie. We lezen de motorgegevens uit en installeren de software, welke meestal binnen 1,5 uur is gemonteerd. Indien nodig voeren we de procedure een tweede keer uit. Na de tuning maken wij een proefrit. Als de resultaten niet voldoen aan uw verwachtingen, dan heeft u binnen 2 maanden de mogelijkheid om de auto kosteloos terug te brengen naar de originele staat.

CHIPTUNING VOOR ALLE DIESELMOTOREN

Naast chiptuning voor auto’s, leveren wij deze dienst ook voor andere dieselvoertuigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tractoren of andere landbouwvoertuigen. Ook al zijn dit vaak dezelfde motoren als auto’s of vrachtwagens, dit is niet te vergelijken! Chiptuning voor dit soort voertuigen is een specialistisch gebied. Ga voor meer vermogen en minder verbruik van uw landbouwvoertuig.

STEL UW VRAAG

Heeft u een vraag over onderhoud, reparatie, revisie of chiptuning van motoren?

Neem direct contact op via 06-269 269 05 of vul onderstaand formulier in en specificeer uw vraag zo nauwkeurig mogelijk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eickhorsterweg 5, 5966 PZ America           +31 (0)6 – 269 269 05           rob@coumansamerica.nl