fbpx

Project: onderhoud aan een CAT-GRAAFMACHINE MET STARTPROBLEMEN

complete herziening van elk onderdeel

Pasgeleden heb ik weer een klant op een mooie manier van dienst kunnen zijn. Bij deze klus ging het om een CAT-graafmachine van het type 329EL, die door startproblemen niet meer optimaal functioneerde.

Hiervoor zijn we naar de klant toegegaan en hebben we op locatie geanalyseerd waar de storing vandaan kwam. Op deze manier hebben we de oorzaak van de storing kunnen vinden, het bleek namelijk om een brandstofprobleem te gaan. Na het reinigen van het brandstofsysteem was het probleem opgelost en was de graafmachine weer optimaal te gebruiken.

KIES VOOR EEN PROFESSIONAL

Ook voor probleemdiagnose ben je bij Coumans America aan het juiste adres. We achterhalen de oorzaak van het probleem en geven advies over hoe dit probleem het beste kan worden verholpen. Waar nodig voeren wij revisie uit om de dieselmotor weer naar behoren te laten functioneren.

De Diesel Engine Service van Coumans America is zowel mogelijk op afroep als op basis van een onderhoudscontract. Preventief onderhoud voorkomt dat beginnende mankementen ontaarden in grote defecten met hoge kosten  Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk onze andere projecten!

  

 

 

Klinkt dit ook als een oplossing voor u?

 

Neem direct contact op via 06-269 269 05 of vul het contactformulier in en specificeer uw vraag zo nauwkeurig mogelijk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eickhorsterweg 5, 5966 PZ America           +31 (0)6 – 269 269 05           rob@coumansamerica.nl