fbpx

Project: complete motorrevisie

complete herziening van elk onderdeel

Bij dit project ging het om een dieselmotor van een shovel die niet meer naar behoren functioneerde. Daarom hebben we samen met partner NH Revisietechniek de motor van deze Liebherr L544 geheel gedemonteerd. Daarna hebben we alle onderdelen gecontroleerd en de onderdelen vervangen die defect bleken te zijn. Deze revisie heeft ervoor gezorgd dat deze dieselmotor er weer een aantal jaar tegenaan kan.

een voordelige keuze

Revisie is altijd een voordelige keuze ten opzichte van de aanschaf van een compleet nieuwe dieselmotor. Dit komt voornamelijk doordat alleen de defecte onderdelen vervangen worden, terwijl de onderdelen die wel nog naar behoren werken gewoon opnieuw gebruikt kunnen worden. In vergelijking met een tweedehandse motor gaat een gereviseerde motor daarnaast langer mee.

De Diesel Engine Service van Coumans America is zowel mogelijk op afroep als op basis van een onderhoudscontract. Preventief onderhoud voorkomt dat beginnende mankementen ontaarden in grote defecten met hoge kosten  Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk onze andere projecten!

  

 

 

Klinkt dit ook als een oplossing voor u?

 

Neem direct contact op via 06-269 269 05 of vul het contactformulier in en specificeer uw vraag zo nauwkeurig mogelijk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eickhorsterweg 5, 5966 PZ America           +31 (0)6 – 269 269 05           rob@coumansamerica.nl