fbpx

Project: reparatie defecte john deere-motor

problemen door kapotte koppakking

Op locatie heb ik een reparatieklus uit mogen voeren voor een klant. Het ging hier om een wiellader van het merk Liebherr, met het type L514. Doordat de koppakking van de John Deere 4045-motor van de wiellader defect was, verbruikte de motor koelwater.

 Om de motor weer te laten functioneren heb ik de cilinderkop gedemonteerd om de hoogte van de cilinderbus te kunnen meten. Nadat ik de cilinderkop had afgevlakt, kon deze weer gemonteerd worden, compleet met een nieuwe koppakking. Hierdoor levert de motor weer volledig resultaat en gaat deze langer mee.

 

kies voor een professional

Sommige delen van onderhoud kun je zelf uitvoeren, zoals het vernieuwen van olie of het verwisselen van filters. Toch omvat onderhoud veel meer, en is het belangrijk om onderhoud uit te laten voeren door een professional. Zo wordt de motor ook op andere punten kritisch nagekeken en kan preventief onderhoud nodig zijn. Hiermee voorkom je een hoop onvoorziene en dus onnodige kosten.

De Diesel Engine Service van Coumans America is zowel mogelijk op afroep als op basis van een onderhoudscontract. Preventief onderhoud voorkomt dat beginnende mankementen ontaarden in grote defecten met hoge kosten  Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk onze andere projecten!

 

Klinkt dit ook als een oplossing voor u?

 

Neem direct contact op via 06-269 269 05 of vul het contactformulier in en specificeer uw vraag zo nauwkeurig mogelijk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eickhorsterweg 5, 5966 PZ America           +31 (0)6 – 269 269 05           rob@coumansamerica.nl