fbpx

Project: Onderhoud van een perkins-motor, op locatie

optimale prestaties met periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat een motor optimaal presteert en zo lang mogelijk meegaat. Voor een klant in Horst heb ik de inspectie en het onderhoud mogen verzorgen van een industriële Perkins 404D-22T motor. Dit onderhoud wordt elk jaar gepland in een periode waarin de bijbehorende machine niet gebruikt wordt en dus stilstaat.

 

Jaarlijkse inspectie en onderhoud is belangrijk voor dieselmotoren om de rest van het jaar optimale prestaties te garanderen. Hiermee wordt het verbruik van de motor geminimaliseerd en wordt stilstand zoveel mogelijk voorkomen.

 

kies voor een professional

Sommige delen van onderhoud kun je zelf uitvoeren, zoals het vernieuwen van olie of het verwisselen van filters. Toch omvat onderhoud veel meer, en is het belangrijk om onderhoud uit te laten voeren door een professional. Zo wordt de motor ook op andere punten kritisch nagekeken en kan preventief onderhoud nodig zijn. Hiermee voorkom je een hoop onvoorziene en dus onnodige kosten.

De Diesel Engine Service van Coumans America is zowel mogelijk op afroep als op basis van een onderhoudscontract. Preventief onderhoud voorkomt dat beginnende mankementen ontaarden in grote defecten met hoge kosten  Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk onze andere projecten!

 

Klinkt dit ook als een oplossing voor u?

 

Neem direct contact op via 06-269 269 05 of vul het contactformulier in en specificeer uw vraag zo nauwkeurig mogelijk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eickhorsterweg 5, 5966 PZ America           +31 (0)6 – 269 269 05           rob@coumansamerica.nl