fbpx

Project: VErhelpen vermogensproblemen rupsgraafmachine

niet het maximale vermogen

Onlangs heb ik een klant van dienst mogen zijn door vermogensproblemen te verhelpen aan deze enorme CAT 329EL rupsgraafmachine. Door problemen aan de motor haalde de graafmachine namelijk niet meer het maximale vermogen.

Door het brandstofmachine van deze Caterpillar grondig te reinigen, was het mogelijk om deze motorproblemen helemaal te verhelpen. De rupsgraafmachine werkt nu weer helemaal naar behoren en functioneert weer optimaal.

 

kies voor een professional

Sommige delen van onderhoud kun je zelf uitvoeren, zoals het vernieuwen van olie of het verwisselen van filters. Toch omvat onderhoud veel meer, en is het belangrijk om onderhoud uit te laten voeren door een professional. Zo wordt de motor ook op andere punten kritisch nagekeken en kan preventief onderhoud nodig zijn. Hiermee voorkom je een hoop onvoorziene en dus onnodige kosten.

De Diesel Engine Service van Coumans America is zowel mogelijk op afroep als op basis van een onderhoudscontract. Preventief onderhoud voorkomt dat beginnende mankementen ontaarden in grote defecten met hoge kosten  Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk onze andere projecten!

 

Klinkt dit ook als een oplossing voor u?

 

Neem direct contact op via 06-269 269 05 of vul het contactformulier in en specificeer uw vraag zo nauwkeurig mogelijk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eickhorsterweg 5, 5966 PZ America           +31 (0)6 – 269 269 05           rob@coumansamerica.nl