fbpx

Project: REPARATIE FPT-MOTOR BRANDBLUSINSTALLATIE

 

UIT DE BRAND GEHOLPEN

Recent heb ik weer een klant van dienst kunnen zijn met een mooi project. In dit geval ging het om een reparatie van een FPT-motor, die werd gebruikt in een brandblusinstallatie. Deze motor had koelproblemen, waardoor de installatie niet meer naar behoren werkte. Gelukkig hebben wij deze problemen kunnen verhelpen, waardoor de motor in de toekomst weer als nieuw zijn werk kan doen. 

FPT-servicedealer

Coumans America is officiële servicedealer van FPT Industrial-motoren. Deze motoren en onderdelen worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, uitstekende functies en brede toepassingsmogelijkheden. Hiermee zijn we altijd verzekerd van de allerbeste onderdelen op voorraad en kunnen we klanten nóg sneller van dienst zijn. Als FPT-servicedealer beschikken wij altijd over onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de andere gerealiseerde projecten, of neem contact op! 

 

 

 

Klinkt dit ook als een oplossing voor u?

 

Neem direct contact op via 06-269 269 05 of vul het contactformulier in en specificeer uw vraag zo nauwkeurig mogelijk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eickhorsterweg 5, 5966 PZ America           +31 (0)6 – 269 269 05           rob@coumansamerica.nl