fbpx

Project: verhelpen van een koelvloeistoflekkage aan een fpt-motor

 

lekkende koelvloeistof

Voor een klant in de agrarische secotr heb ik de reparatie mogen verzorgen aan een FPT Industrial-motor. Hierbij ging het om een verreiker van het merk Merlo. Dit type machine wordt vooral gebruikt om zware lasten gemakkelijk te kunnen tillen en verplaatsen. Bij deze verreiker ging het om een koelvloeistoflekkage. Hierbij is het erg belangrijk om dit probleem snel te verhelpen, omdat de motor anders oververhit kan raken. Gelukkig voor de klant viel de motor nog binnen de FPT-garantie, waardoor het onderdeel snel, gemakkelijk en bovendien goedkoop vervangen kon worden.

 

FPT-SERVICEDEALER

Als FPT-servicedealer beschikt Coumans America over de beste onderdelen en service voor dieselmotoren. Of het nu gaat om motoren voor de scheepvaart, landbouw, industrie of bosbouw: bij Coumans America bent u aan het goede adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de andere gerealiseerde projecten, of neem contact op! 

 

 

 

Klinkt dit ook als een oplossing voor u?

 

Neem direct contact op via 06-269 269 05 of vul het contactformulier in en specificeer uw vraag zo nauwkeurig mogelijk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eickhorsterweg 5, 5966 PZ America           +31 (0)6 – 269 269 05           rob@coumansamerica.nl