fbpx

Project: complete Revisie van 2 liebherr-motoren

complete herziening van elk onderdeel

Onlangs heeft Coumans America weer een mooi project mogen realiseren. Samen met NH Revisietechniek is de complete revisie van twee Liebherr D9408-motoren verzorgd. Deze motoren waren onderdeel van een landbouwmachine die door brand is verwoest. Daarom was het noodzakelijk om deze motoren compleet te demonteren, tot het laatste schroefje.  Hierna zijn alle onderdelen grondig herzien en schoongemaakt, en zijn nieuwe materialen gebruikt om de onderdelen die niet meer bruikbaar waren te vervangen. Ook wordt na revisie een motor altijd uitvoerig getest, om de best mogelijke prestaties te  garanderen. Op deze manier wordt de motor nieuw leven ingeblazen en is het verschil met een gloednieuwe motor niet te merken.

 

bespaar geld met revisie

Revisie is vaak veel aantrekkelijker dan de aanschaf van een geheel nieuwe motor. Omdat onderdelen zijn afgestemd op de oorspronkelijke motor, moet bij een nieuwe motor vaak veel aangepast worden. Dit kost zowel tijd als geld, terwijl (deel)revisie ook tot het gewenste resultaat leidt. Op deze manier verlengt revisie de levensduur van uw dieselmotor aanzienlijk.

Coumans America is uw specialist op het gebied van dieselmotoren. Door onze kennis en ervaring zijn wij dé expert in onderhoud, reparatie, revisie en chiptuning. Ook voor losse onderdelen kunt u bij ons terecht. Benieuwd wat Coumans America voor u kan betekenen? Bekijk andere projecten die wij hebben gerealiseerd, of neem contact op!     

 

 

Klinkt dit ook als een oplossing voor u?

 

Neem direct contact op via 06-269 269 05 of vul het contactformulier in en specificeer uw vraag zo nauwkeurig mogelijk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eickhorsterweg 5, 5966 PZ America           +31 (0)6 – 269 269 05           rob@coumansamerica.nl