fbpx

Project: rokende motorpompset

Veel rookvorming bij opstarten

Recentelijk heb ik weer een klant van dienst mogen bij een mooie klus! Het ging hierbij om een dieselaangedreven motorpompset van het bekende irrigatiemerk Idrofoglia. Deze motorpompset rookte erg bij een koude motor.

 Na probleemdiagnose bleek het om een probleem met de injectiepomp van het brandstofsysteem te gaan. Deze heb ik vervangen, waardoor de dieselmotor nu weer naar behoren werkt.

 

kies voor een professional

Sommige delen van onderhoud kun je zelf uitvoeren, zoals het vernieuwen van olie of het verwisselen van filters. Toch omvat onderhoud veel meer, en is het belangrijk om onderhoud uit te laten voeren door een professional. Zo wordt de motor ook op andere punten kritisch nagekeken en kan preventief onderhoud nodig zijn. Hiermee voorkom je een hoop onvoorziene en dus onnodige kosten.

De Diesel Engine Service van Coumans America is zowel mogelijk op afroep als op basis van een onderhoudscontract. Preventief onderhoud voorkomt dat beginnende mankementen ontaarden in grote defecten met hoge kosten  Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk onze andere projecten!

 

Klinkt dit ook als een oplossing voor u?

 

Neem direct contact op via 06-269 269 05 of vul het contactformulier in en specificeer uw vraag zo nauwkeurig mogelijk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Eickhorsterweg 5, 5966 PZ America           +31 (0)6 – 269 269 05           rob@coumansamerica.nl